Om Oss


VAD ÄR DMKK?

Idag finns det många olika möjligheter att få ut sina åsikter och få berätta sina historier. Att dela gårdagens bravader på Twitter, berätta om sitt nya förhållande på Facebook och visa ens lyxmåltid på Instagram är för många de mest självklara sakerna i världen. Om man vill uttrycka sig längre kan man alltid starta en blogg på någon av diverse bloggportaler. Men att uttrycka sig via dessa medier tar någonstans ifrån individens rätt till att äga sitt eget material. Allt som läggs upp på Facebook/instagram/bloggportaler ägs av dessa företag. Det har nu kommit ett alternativ för unga skribenter.

Med Det motvilligt kommersiella kollektivet vill vi skapa något själva, som vi äger. Och vilka är då vi? Det smala svaret är självklart den fantastiska redaktionen som är med och bygger upp detta, dessa personer kommer ni få lära känna mer och mer under tidens gång. Men i ett bredare perspektiv är vi:et oss unga människor som vill ha en plattform som samlar de vi tycker är intressant och viktigt i våra liv. Texter vi kan relatera till och skribenter vi kan känna igen oss vid. Vi vill gå i bräschen för ung media och ha en stor plattform för inte bara text utan även ljud och bild. Här finns det plats med allt ifrån djupa analyser av TV-serier till sylvass satir till det senaste inom musikens värld. Vi kommer skriva och prata om allt som tycks intressant ur ett ungt perspektiv och som berör oss.

Namnet Det motvilligt kommersiella kollektivet ska bli synonym med ungt kreativt skapande, vi på redaktionen håller ihop lika tight som Yung Lean och hans sad boys, allt för att sprida de bästa inom populärkulturen och diverse annat till våra läsare. Att hålla igång Stockholms nattliv är även något av vår specialité då de flesta av oss frekvent dansar loss (med en eller flera åbro i kroppen). Därför har vi självklart koll på Stockholms uteliv och inte bara det creddigaste ställena utan faktiskt de som vi tycker är det roligaste hänget med den mest gemytliga stämningen.

Vi har en rolig och kärleksfull tid tillsammans framför oss :)

ses snart(på baba)!

Chefsredaktör- Axel ”Fredsfursten” Lundström

Tycker du detta verkar viktigt och något du vill vara en del av? – Kontakta gärna mig på axellundstrom@dmkk.se


Vill du veta mer om redaktionen? Läs våra presentationer av alla medarbetare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *