Bloggar

11015764_10204607978453565_1521279690_nFREDSFURSTEN BY FREDSFURSTEN

Den magnifika livet från Södermalms kronprins (för närvarande i exil på Oistermalms) perspektiv. En handbok om hur du överlever på Södermalm och en unik inblick i vår chefredaktörs vardag.

läs mer →


Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

INGRID BLOGG

Tjej med stark internetuppkoppling och förkärlek för  glansiga ting, starka drinkar och sensuella saxofonsolon. Självutnämd expert på the world wide web

läs mer →


Hedvig_blogg_omslag

MAINHATTAN’S ELITE

Den enda källan med inblick i det skandalösa livet hos Mainhattans elit. Bekännelser från Tysklands andra järnlady, ingenting hålls heligt eller hemligt i landet Merkel. Aspirerande motpol jämte södermalms pretentiösare skara.

läs mer →


UNGT LIV

De flesta ungdomar svävar i ovisshet inför framtiden, vad ska en göra om 20 år? Ungtliv är bloggen som ska ge inspiration och information till ungdomar om hur mycket en hinner och kan göra. Bloggen kommer bestå av framförallt intervjuer med intressanta ungdomar men också en hel del tips till dig. Om du mot förmodan vill läsa klyschiga tumblr-citat kan du hitta en annan blogg, här skriver vi verkliga berättelser från riktiga människor

läs mer →


DET HÄR ÄR RUMPMIMMIS BLOGG

Rumpmimmis blogg kan nog vara det i särklass roligaste och mest intressanta du någonsin läst, och det är bara en mild överdrift. Mimmi pluggar genusvetenskap på Lunds universitet och är därmed inte bara oerhört klipsk och begåvad utan också ett självutnämnt proffs på allt som har med studentliv, universitetsstudier och Skåne att göra. Alla pr-byråer kan börja skicka bloggbud nu!!

läs mer →


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *