men asså allvarligt

blog

Va kul det är att ha en blogg! På kanske ett och ett halvt år har jag lyckats hosta ur mig hela…..3? 4? inlägg varav typ 3 handlar om att jag ska börja blogga mer. Eftersom jag i vanliga fall spammar internet som det vore mitt heltidsjobb vet jag inte riktigt varför bloggkoncpetet är så himla svårt för mig. Att blogga är väl ändå……grundpelaren i att vara nån på internet? Urplatsen att dela med sig av sitt liv online. Allt annat är ju liksom en spinoff på en blogg. microbloggen twitter och bildbloggen instagram. Jag måste helt enkelt hitta tillbaka till rötterna på the world wide web för att lyckas slå mig fram i det här vakuumet. Eller är jag bara så jävla sent ute som vanligt kanske. Titeln bloggare kanske dog i samma veva som Alex Schulman började podcasta istället och Kissie började youtubea. Nåväl! Jag ville bara säga hej och meddela att jag ska försöka även fast jag är sämst i världen på att blogga.

Kanye West, Bound 2, Yeezus

Tack å adjö din farsa i pitabrö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *