Dags å damma av skiten faktiskt

giphy5GNL3X9J

Axel har som så ofta väldigt rätt. Det är hög tid att damma av den här ursäkten till blogg.

Jag vet tyvärr inte varför det har gått så dåligt på den här fronten. Det kan ha att göra med att min dator håller på att ge upp och jag inte är ett fan av att blogga på mobila enheter? (har inte ens testat men känner det på mig) Kan också ha att göra med att jag har fått en liten släng av prestations-panique över hela bloggkonceptet? Nåväl! Ursäkter hitan å ditan men om sanningen ska fram vet vi ju bara att jag är dålig på att ta tag i grejer.

Sen jag bloggade sist har det hänt massa saker ju!!

Har till exempel seglat till Amsterdam. Jag är tydligen sjösjuk så jag stod på alla 4 på däck och kräktes men slapp i och med det  jobbiga saker som att hissa tunga segel så jag va inte bitter. Ibland regnade det ganska mycket (och ganska horisontellt rakt in i fejset) och var rätt kallt. Men det kändes typ äkta? Vinden verkligen tuggade mig i kinderna och mina fötter va så blöta så det plaskade när jag gick och jag tänkte wow jag ÄR verkligen Jack Sparrow. Hugg av mitt ben och ersätt det med en kubbpinne och ge mig en flaska rom så behöver jag aldrig gå i land igen. Efter vad jag tror var 4 nätter nådde vi Amsterdam i alla fall. Min favvostad i hele världen! Bodde hos en rolig familj med en gullig katt i ett såntdär smalt högt hus vid kanalerna.

amsterdam

Här sitter jag och Sara och dricker morgonkaffe i deras vardagsrum med massa mäktiga blomstertavlor.

scndhand

Och här är jag i en tung 2handaffär som heter episode (kämpar med att se lite avslappnad ut fast jag vet att sara fotar)

Har ju börjat plugga också!! Genusstudier på stockholms universitet. Det är jättekul jätteofta. Skitatråkigt ibland men vem/vad är inte det.En sak som jag inte kan släppa är att toalettdörrarna på uni är supertrånga? Bifogar här en bild på mig i dörröppningen:

uni

Ser ni hur tight det är? Och jag är inte ens ett speciellt stort exemplar av människa.

Har ju även i vanlig ordning hamnat i lite trubbel på the world wide web. Den här gången för att jag yttrade mig om fotboll. Fick tillexempel meddelandet ”sån onödig white trah-hora du är”. Vackra samtid!

Alright förutom det har jag släpat mig fram som vanligt, jobbat en del, blivit ofrivilligt korthårig, varit på gotland och sovit i husvagn, besökt popaganda, passerat stabila 3000 följare på twitter, testat en av lundströms beprövade förfester * och lite annat sånt.

På tal om Lundström! Snart släpps vår podcast. Han är ju gammal i gamet och jag är mest glad för att få vara med. Vi har ju velat mellan en podcast och en programserie på sexan där vi lägger massa pengar på osköna projekt. Typ bubbelpoolbada i en fritös, fylla en ballong med fisar och tatuera in ”kony 2015” på röven. Men det blev en podcast.

JA men det var väl allt för nu. Skiten är avdammad och stannar förhoppningsvis så. TJARÅ

*Vill påminna om att Lundströms bok ”101 förfester du får minnesluckor av” släpps i vår och att han fortfarande letar efter en illustratör till den.

2 Comments

  1. alltså jag måste bara fråga – var du och din syster någonsin medlemmar på kamratspostens hemsida?

    • haha vet inte hur det här går till liksom om du kommer få en händelse om att jag har svarat? Nåväl. svaret är ja!! jag va dock bara inloggad typ 1 gång. men min syster va en rätt frekvent användare där vad jag minns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *