dags att damma av skiten

DMKK har legat i en koma under några veckors (månader?) tid. Men nu är Fredsfursten back in black. Med en sex on the beach i ena handen och whiskey sour i andra skriver jag dessa rader (i själva verket ligger jag genom förkyld i sängen och inväntar döden). Det kommer hända massa roligt de kommande veckorna! Snart har min och Ingrids podd premiär. Startskottet i vårt mål att ersätta Erik & Mackan. I första avsnittet kanske vi bara pratar om att baka pizza med chips på.

erik och mackan

Den 17/10 har min, klassons och Felix nya klubb premiär. Carrfour är namnet på klubben och debaser medis är stället. Det bästa med alltihop är att det är gratis inträde HELA KVÄLLEN. DMKK sponsrar eventet med godis till de första 10 besökarna.

Om ni inte kan vänta på den 17 utan måste se oss innan spelar vi den 10 på wknd. Men om ni går då måste ni lova att komma nästa helg också. Här är en bild på mig och Felix när vi kickade lite hits på wknd för några helger sen.

wknd dj-setse så kul vi har

Rekommenderar samtliga att testa åpplejuice i sitt mousserande. En grön mimosa är en skön omväxling i festandet.

Ska dra till Malmö snart och tar gärna emot lite tips, typ vad är grejen man absolut inte får missa? Bästa falafeln tex!?

Missa min bok som kommer ut i vår heller! 101 förfester som leder till minnesförlust. Jag letar efter en bra illustratör till detta.

vi syns snart igen puss

 

 

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *