The return of the Fredsfurste

Fredsfursten is back on DMKK igen. Jag har verkligen sugit på att blogga den senaste tiden, men nu jäklar ska ni få läsa på om Life med stort L.

Denna helg har spenderats med mitt alter-ego Fullfursten, har varit på både Trädgården och i fucking kön till Laika. Seriöst jag HATAR att stå i kö till klubben. Liksom helt onödig dö-tid under en utekväll man står bara och har ångest över att komma in samtidigt som man inte vill bli helt nykter och trött. Nä lista ska det vara, annars får det va… (gud vad vidrigt FÖRLÅT).

Något ställe som också hade FETT kö i fredags var Trädgården men tack vare Fannys konfakompis Vera kunde vi glida förbi <33333 Väll därinne visar det sig att DJ:s för dagen är Christian Lilja och Peter Lavfors (de som driver baba). Därav var kvällens danshysteri startad. Mellan alla hits han jag ändå be Klasson (DMKKs egna bartender) blanda en fett drink till mig och sno random killes öl. Jag hann även knäppa några bilder på mitt fina sällskap:

IMG_2845

 

Sambo & Sambae

IMG_2832

Dmkk-babe

 

En annan DMKK-babe som var på plats var Mimmi som finally återvänt till Stockholm. Hela squadet dansade iallafall som maniacs till Håkan (på Trädgården!?!?) sedan avnjöt jag och Wallenbabe några himmelska nuggets på ”gyllene måsen” i Skanstull. En sjuk sak med donken i Skanstull är att de har slut på nuggets ibland? Det är typ som att gå in på SF bio och be om att få se en film och de bara ”näe vi har tyvärr inga filmer idag”.

IMG_2795

Världens hunk

Det mest skamliga med mitt blogg-uppehåll är att ni missat min fantastiska midsommar. För er som vill lyssna på den i podcast format bör man väll tipsa om Noel & Zaras podd #denfantastiskaresan där dom tar upp den lite kort. För er som inte orkar gå in på Itunes kan jag meddela att jag befann mig på Mörkö med massa vänner. Det roliga var att alla hade uppdrag (mitt var att jag skulle göra knulltecknet med händerna varje gång jag skrattade) och våra alternativa snapsvisor. Vi skålade till Där palmerna bor och Botten Anna. 

IMG_2810

Adde är förvirrad

IMG_2818

Dmkk-babe nr.3 i denna blogg

IMG_2819

hundögs-Petter

IMG_2823

”vi drar dit palmerna bor”

När vi ändå nämnde Zara Larsson så är ju hela den här Bråvalla grejen helt sjuk. Om du vill läsa om Zara-gate så finns en bra recap här, om du vill läsa mer om Bråvallas skeva genustänk så tar min text om Popaganda upp ämnet. Min syn är att den enda som påhittigt kan gå rakryggad ur detta är Zara Larsson själv. Att Bråvalla inte har ett genus-tänk är väll helt uppenbart, i Norrköping är det bara $$$ som spelar roll.

IMG_2820

Med en midsommarselfie tackar jag för mig, vi ses på baba/ Fredsfursten

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *