VI PRESENTERAR: INGRID ALTINO

ingrid

Ibland klaffar bara allt. Ni vet den där känslan man får när ens plan fungerar perfekt. Den känslan har vi nu på DMKK, nu när Ingrid ska börja blogga här på DMKK. Ni kanske redan lärt känna henne på twitter, under aliaset Slingrid har hon fått oss att skratta åt vita gubbar och ungdomens naivitet. Men Twitter begränsar skribenten med sina 140 tecken. Här finns hur många tecken som helst och hur mycket utrymme som helst, därför presenterar vi härmed Ingrid!

 

Om sin roll på DMKK

Kommer droppa lätt aggressiva texter men med roliga gifs för att väga upp allt. (Gillar att se mig själv som samhällsdebattör och provokatör fast jag mest tramsar) Och tipsa om roliga saker! Både i verkligheten och länka skojiga saker från world wide web. Allt som kräver mer än 140 tecken på twitter helt enkelt

Om valet mellan Ace och Baba

Den här e svår! Har haft fett kul på båda och hamnat sjukt mycket i klistret på båda men jag tror baba vinner ändå. Onsdagar är en favvodag.

Om vilken populärkulturell händelse som påverkat henne mest

Bert Ljung alla dar i veckan. I svaga stunder tänker jag bara ”vad skulle bert eller åke gjort?” och allt blir enklare.

Om vilken Medina låt hon helst skulle vilja ligga med

Mirakel, den är fin! Andas lite Woodstock och summer Of 69′ (allt den här världen är kärlek okej) en harmonisk och lugn människa som verkar nöjd med det fina i livet liksom ”mera kärlek är receptet” säger väl allt

Om hur det känns att ingå i DMKK-redaktionen

Det känns jättebra! Sen dag ett i dig och din fnissiga närvaro visste jag att du skulle bygga något slags imperium. Är redo att börja typ right about now funk soul brother

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *