DMKK-helg deluxe

48060_714380385273789_420904070_n

Vi må starta en ny arbetsvecka imorgon men tack gode kristus för att den bara är 3 dagar lång. Hur du ska fira att Jesus flaxat upp till himlen? Jo du ska självklart klubba som om det inte finns en morgondag. Helgen börjar som sagt på onsdag så vad passar bättre än att besöka Maria Torgets stolthet Baba Sonic? Som av en händelse firar denna klubb 14 vårar och bjuder på flera tunga DJ:s bland annat Nicole Sabouné som har gjort riktigt grym egen musik. Även The Caesars frontman César Vidal bjuder upp till fest. Mitt i denna kändisröra står vår egen Fredsfurste och spelar med sin kompanjon Felix Flikke. Det finns inget bättre sätt att hedra Kristus än att höra södermalms egna Messias vända skivor.

Pizza_bella_vista

Sedan på torsdagen är du bakis och äter pizza för att ladda batterierna till fredag!

Debaser

För då spelar samma duo nämligen på Debaser Medis. Sippa på de ljuvligaste drinkarna och låt dig svepas med i den utopiska stämning som bildas från högtalarna. Gratis inträde hela kvällen och trevligt folk bjuds det alltså på under fredagen.

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *