vi presenterar: Estrid Kjellman

11029497_10153123057655987_4597098940024231797_n

Något vi beundrar här på DMKK är människor med driv (antagligen för att majoriteten här helt saknar denna egenskap) och om en ska beskriva Estrid med 2 ord skulle iallafall jag säga jävligt driven. Hon har lett elevkåren i Globala gymnasiet och är nu en viktig del av Raoul Wallenberg Acadamey & Differencemakers. Under hennes pseudonym Festrid kommer vi få chans att lära känna henne här på DMKK. Vi är otroligt glada att få presentera Estrid Kjellman! 

Om sin uppgift på DMKK:

Vet egentligen inte, tror det handlar om att jag ska vara lite rolig och skriva inlägg som ni kan relatera till men också reagera på.

Om vilken populärkulturell händelse som påverkat henne mest:

När grynet myntade uttrycket ”ta ingen skit!”

Om vem i riksdagen som har bäst sexliv:

Det här var svårt. Tänker att det är bäst att ha sex med en vänsterpartist iom att de tänker mest på andra typ Jonas sjöstedt. Medan någon individvurmande centerpartist som typ Emil Källström nog har det jävligt skönt själv. Bäst av alla är nog Gurran, vår kära skolminister, tänker att han är perfekta mixen mellan snygg och söt, grön och skön och individualist och socialist. Han sitter ju dock inte i riksdagen men han är för cool att inte nämna.

15458944068_9284ae5f59_h

 

how do you like it stud?

Om valet mellan Ace och Baba

BABA!!!!!

Om hur det känns att bli en del av DMKK redaktionen:

oklart, mycket oklart.

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *