Vi presenterar: Mimmi Onsum

Vi här på DMKK är otroligt stolta över att presentera en ny bloggare här på sidan! Vi har koll på livet här i Stockholm men med detta nyförvärv i hamn kommer ni även kunna få en inblick i hur studentlivet i Lund ser ut. Vi ger er Mimmi Onsum och hennes blogg ”Konsten att bo i Skåne”. Mimmi har tidigare varit chefredaktör för tidningen ”Latin Lover” och vi ser otroligt mycket fram emot att få läsa mer av henne här!  

11082446_10206386703375480_1268359870227539511_n

Om sin uppgift på DMKK:

Jag kommer blanda högt och lågt, härligt och oärligt (som en riktig bloggare) om hur livet som student i Lund ser ut! Ni kommer få läsa grammatiskt felfria inlägg om allt från onsdagseufori på nation till tenta-ångestdagar inlåst i bibliotek. Det här ska nog bli guld ska ni se!

Om valet mellan Ace och Baba: 

Måste svara Baba av tre simpla anledningar: Nära hem, billigare öl än ace, lättare att få ragg B)

Om vilken populärkulturell händelse som påverkat henne mest:

Grynets show, without a doubt. Grynet lärde mig att aldrig ta nån skit och ”för man blir faktiskt bara kär och andra ska skita i vem de är”!!!! (Ok, det var inte alls ”without a doubt” för jag är fortfarande helt till mig över the jinx (som Fanny skrev om tidigare)!!)

Om vilken partiledare hon helst vill ska göra en cover på Ramlar:

Hela alliansen, för då lär den bli riktigt pinsam.

bj

Om hur det känns att börja skriva på DMKK:

Det känns så himla jäkla skoj! Tycker att alla på den här sidan är ascoola och är glad att jag nu också får bli ascool!

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *