DMKK-BAR PÅ VALBORGS-BABA

Valborg brukar ligga högt upp när man ska ranka de mest överskattade helgerna under året. Men inte i år! I år är året då ni struntar i att frysa framför en brasa i Enskede för att sedan frysa ännu mer i vitabergsparken och få din dricka uthälld av polisen.

I år är året då ni låtsas att det är onsdag på valborg. I år är året då ni skrönar med i Jag är en vampyr samtidigt som ni sveper er fatöl. Efter förra gångens succé på baba när vi hade DMKK-bar är det nu alltså dags igen. Vår egna Fredsfurste får sällskap av den alltid lika eminente Felix Flikke.

10317599_697083817000335_2135970808977080123_o

 

Det lovas att ren kärlek kommer spelas ur högtalarna och om ni har tur får vi återigen finbesök av Amy Diamond (bara hon inte buar igen). Vi ska iallafall ladda ner några Amy-låtar för att slippa hamna på hennes shitlist.

AmyDiamond_Kulturnatta2011Umea

Självklart är det som vanligt fritt inträde innan 23 och billig bärs i baren. På stora dansgolvet har Dolores Haze dj-set, så det kommer säkert också bli bra drag.

Så rädda igelkottarna och bojkotta brasorna för Baba.

images-2

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *