Fredsfursten on tour: Borta bra men hemma bärs

Förlåt för världens sämsta rubrik. Jag har tänkt på den ordvitsen i flera dagar och ska inte ens försöka dölja att jag tycker den är askul, fastän jag skäms över den. Men nu går vi händelserna i förväg. Låt oss ta upp historien  där vi lämnade den, nämligen i Barcelona. Efter att jag brunchat/dödskrökat en söndag vaknade jag upp till en alldeles hemsk verklighet. Aldrig har en 19årig varit så bakfull som Axel Lundström var den 13april. För att ni påhittigt ska förstå så bifogar jag härmed en bild:

2015-04-13 22.45.41

Så bakfull att jag ser full ut

Det var en måndag som tillägnades åt självömkan och stora mängder majonäs. För första gången på resan tog jag inte en sipp öl eller Cava. Ett misslyckande menar vissa ett nödvändigt ont för att hejda kollaps menar andra. Sant var iaf att jag levde life fast tvärtom.

Tisdag började utmärkt då jag av någon anledning blev väldigt fäst vid detta lakan:

 IMG_2653

Kärlek=jesus Jesus=Fredsfursten Je suis Jesus

Den fortsatte med att vi på kvällen firade Tova som fyllde 20 dagen efter. 20 gånger 100 är även svaret på hur förvånad Tova blev då hon mitt under kvällen stötte på sin storasyster helt ovetandes om att denna var i stan för hennes skull. Sällan har jag sett en sådan chock som den Tova fick, det var som att hon vunnit på lotto. Kvällen fortsatte på någon klubb där de spelade riktiga dansgolvsvältare. Det fanns inget som kunde stoppa mig från att äga dansgolvet med låtar som uptown funk och SexyBack dånandes ur högtalarna.

 IMG_2583

Så lökig var jag efter got the club going up on a Tuesday 

2015-04-13 23.11.26

Medarbetaren Fanny sippar på mousserande

Dagen efter var min sista heldag i Barcelona vilket vi sörjde med en strand-picknick. Har aldrig ätit så mycket aioli och ost och samtidigt känt mig så mysig och nyttig, tänk vad lite sand och filtar kan göra helt plötsligt är det nyttigt att äta härdade fetter.

2015-04-15 16.06.53

Torsdagen ägnades åt att ta sig till Frankfurt. Väl där möttes jag av Mainhattans egna Serena (få inte hybris nu Hedvig). Där spenderades tiden mest åt att shoppa och att vandra genom Tysklands bankstad. Men vem vore jag om jag förnekade att testa åtminstone en klubb i Frankfurt? Vi hängde på några au pairen från Mexico och USA för att visa tyskarna att svenskt alltid är bäst. TYVÄRR SPELADE KLUBBEN BARA MASSA HOUSE!!!

IMG_2699

min reaktion till House

2015-04-18 01.31.51-1

the grudge 

Nu är jag dock hemma vilket både känns skönt och tråkigt. Men framförallt konstigt. Det är extra konstigt med tanke på att jag om ungefär 7 timmar blir 20 år. Är jag vuxen nu? kommer jag någonsin bli det? Dessa frågor får vi svar på när jag som vuxen kan svara på dem, alltså typ imorn.

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *