Fredsfursten gör Barcelona

Dmkk:s egna version av Karin Boye utforskar Barcelona. Han har nu överlevt 3 dagar i alkoholens tecken. Tillsammans med halva tidningsredaktionen har han upplevt allt mellan playa och kokos-mojito. 

IMG_2633

 

”Squad”

Igår var vi på elektronisk brunch. I Sverige betyder brunch att man äter en blandning mellan frukost och lunch. Så är inte fallet i Barcelona, här är brunch en ursäkt för att kröka klockan 16 på en söndag i förslagsvis en gammal antik by. Det kändes väldigt konstigt att gå runt salongs på en söndagseftermiddag, i vanliga fall brukar jag ju vara på söndagsmässan då (hahaha).

Dagen började dock med att Morgan aka Webbmaster och Orre landade i Bärsa (kul smeknamn på barca som anspelar på drycken öl). Direkt när de hittat oss förfestade vi med drinkar och shcrämpi som Klazzi fixat. Det är helt stört hur billigt rödtjut är här, de går att köpa i tetra-pack PRECIS SOM MJÖLK! Slutsats mjölk=rödvin.

Efter parkfesten drog vi till brunchen och ägde dansgolvet. Jag tog sönder mina byxor samtidigt som Oscar och Tova lekte ”den vuxna” leken viking. Oscar vann men båda lider numera av sin nyfunna töntstämpel.

IMG_2593

 

Swag

Nu blir det att upptäcka playan och sippa på en liten kall öl. Återkommer snart med diverse nya tokigheter.

IMG_2605

Sexy-Tova

SES PÅ BABA/ Fredsfursten

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *