VI PRESENTERAR: FANNY FÖRBERG

fanny f

Fanny Förberg är tjejen som kan sin populärkultur, det tar emot att säga det men hon har kanske till och med mer koll än undertecknad. Men hon är även en alldeles extremt bra skribent, att läsa hennes texter ger ungefär samma känsla som jag tror Moses fick när han läste de där stentavlorna för första gången. Känn er lyckliga för hon är en del av vår redaktion.

Om sin uppgift på DMKK:

Hm, ja uppgiften går nog tudelad i att försöka samla allt som intresserar mig på internet och den popuärkulturella världen under DMKKs tak och att sparka in öppna dörrar med krönikor som är the perfect amount av smöriga och lite för långa.

Fortfarande är det rätt mycket tabula rasa över det hela men kul ska det bli!

Om vem i mello hon helst vill skeda med:

Sanna Nielsen! Det känns som om hon skulle tillföra mycket trygghet blandat med skönsång till den lilla skedstunden.

Om vilken populärkulturell händelse som påverkat henne mest:

On The Run tour skakade hela mig och vände upp och ner på allt jag visste om performance och musikprestationer, mest från Bey’s sida då såklart. Men samtidigt bevisade den väl mer vad jag redan visste: att Beyoncé är det närmsta vi människor kommer Messias. Jag är väl en av de som skrattade av utopilycka till The Beygency på SNL istället för ironin.


Om valet mellan Ace och Baba:

Det är inte så mycket av ett val då jag inte är så galet förtjust i Baba längre. Ja, jag sa det. Men Ace och jag är en kärlekshistoria mot evigheten och vidare.

Om hur det är att jobba för Birger jarlsgatans hövding:

Jag antar att om han är hövding är jag… BJGs godess?

Sen tänker jag det som en stor fördel med att bo med chefen. Tänk att när som helst under natten kunna storma in i Axels rum och be honom korrläsa eller kunna bortförklara ett ostädat hem med att en var inne i ett ”kreativt flow”.

Axel Lundström

DMKKs hjärta och hjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *