Fröken Gull ifrån Skanstull, hon är alltid lika full.

Jag tror väldigt stark på att du själv har möjligheten att skapa den du vill vara. Med detta menas, att genom att låtsas vara någon annan tillräckligt länge, blir du slutligen denna person. Den jag är har formats genom denna teori. Att ha framställt mig själv som en självsäker person under hela tonårsperioden, gav mig till slut självförtroendet som jag låtsats ha. Och med detta i tanke har jag bestämt att jag här ska delge er med allt, utan att sätta spärrar. För jag vill vara en ärligare människa, och ska nu börja bluffa genom att berätta allt.

Så vem fan är jag. För er som är lite sena på bollen, likt får käre chefredaktör (minns en fotbollsmatch i sexan), och vill få lite bakgrundinformation; jag har bott i Frankfurt am Main sedan september 2014 och arbetar som au pair.

Frankfurt am Main, eller vanligtvis endast Frankfurt, är en stad i förbundslandet Hessen i västra Tyskland, belägen vid floden Main. Frankfurt är den största staden i Hessen och den femte största staden i Tyskland, femtionde i Europa och skulle vara ett så jävla bra resmål i På Spåret. Ärligt talat, Alingsås?

För att föra tillbaka ljuset på mig, något som jag är bra på, så är jag vem som helst. Jag är hon i det stora Globala- gänget på Baba Sonic som inte riktigt hänger med, eftersom jag motsägelsefullt nog inte gick på Globala Gymnasiet. Hon som inte riktigt fattat grejen med mode, och vad som är coolt. Hon, som trotts sin pappas otroliga musikintresse, har utvecklat ifrågasättbar musiksmak. Jag är också hon som kanske har varit involverad i fler kärleksaffärer än vad som är hälsosamt. Men mer om det senare.

Jag hoppas att ni kommer lyssna på allt jag har att skriva. Det kommer bli pojkband, den tyska drömmen om Sverige, guide till hur man obemärkt ligger runt, och min tro på Gud.

”Fröken Gull ifrån Skanstull, hon är alltid lika full. Utav godhet och utav trohet.”

– Johnny Bode

 

 

Hedvig Nordling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *